Laman Utama Galeri Syahmina Kengkawan Suka baca Media Gosip

9:09 PM



Read On 0 comments

hoorey...

1:52 PM

walaupn aku ni xminat sgt bola tp disebabkan laki i suka..i pn turut sm melyn la nengok bola kemarin..best ar jgk..tp plg best bila depa mng arrrr..best woooo!
Read On 0 comments

selamat pengantin baru...

9:42 PM
actually arini br aku dpt songlap pic kwn aku ni...hahahaha..selamat pengantin baru buat AMI & SITI SABARIAH..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...selamat melayan pic depa ni...



melengung tunggu malam kot ni...


nak bg bunga suruh photographer 2 blah la 2...depakan nk berdua2an...


dh masuk aksi 18 sx ni..


sweetkn pelamin ngan kaler bilik dia..ada citer disebaliknya 2...

anak sapala cun 2...
Read On 2 comments

haluuu..........

7:41 PM
rasanya dh jd tukun tiruan blog aku ni...malashlaaaaaa! xdak apa yg best pn jd lyn jelah...






Read On 1 comments

kursus lagi...

5:45 PM
husband i br jer blk kursus dh nk p kursus lg..kali ni lg lm wooo...10 ari ( sedeyla kna tinggal lg) kalau dkt xper gak, blehla berulng ni kat bukit kiara, sedeynyaaaaaaaaa...xbleh thn dh kesedehan yg melampau-lampau ni, chau!
Read On 0 comments

suamiku berkursus...

8:31 PM
mulai arini sampaila khamis ni, husbandku p berkursus di bukit jawi resort, penang! tinggallah kami berdua

boring woo..ayah xdak, jd kita jalan2


bestnyaaaaaa.....



p psr mlm...


jalan-jalan ngan ayah & mak
Read On 0 comments

fun fair...

8:10 PM
blog aku ni bukan takat bersawang, lebih teruk dr bersawang...bukan malas nk update, tapi agak segan la..
ayah lagi excited dr anak...kami mmg over pn...

lambai untuk husband i yg naik big wheel...


bestnya mak dari anak...


geget jari..lpqla....


posing sebelum kita "enjoy"


husband i jer naik sorang benda ni, i jg anak jer (padahal takut)


mulut muncung sedepa...

kita shopping sama2 ...2 in 1 la

husband i ni malu2 ckit (yolh 2..)
Read On 0 comments

kengkawan...

  • Cara Hilangkan Parut Dan Bekas Jerawat Tanpa Produk - *Cara Hilangkan Parut Dan Bekas Jerawat Tanpa Produk.* Siapa sahaja yang tidak menginginkan kulit wajah yang bersih tanpa parut dan bekas jerawat kan? ...
    6 months ago
  • Teringin... - As salam Sihat ke korang? Aku je tak brape sihat sampai semalam terpaksa skip buat dialysis. Tu la gateiii sangat makan prune abis di flushnye perut kome.....
    1 year ago
  • #MH370....TABAHLAH DUHAI SEKALIAN HATI YANG KEHILANGAN :'( - #MH370 8 mac 2014 Dunia gempar saat kau hilang dr radar Byk mulut mula membuat andaian Tidak kurang ada yang mempersenda Telah bergelen air mata mereka2...
    3 years ago
  • assalamualaikum.... - salam bersiaran kembali ....wah lamanya ieta biaq blog ni terbengkalai no.....bukan pa sejak berjinak2 dengan muka buku....terus hilang moood dh kt blog ni...
    5 years ago
  • KEMBALI BERBLOGGER - Alhamdulillah...masih lg berpeluang untuk kembali berblog...Selama ni...asyik melayan FB jer...sekarang ni...dah ramai kawan2 yg tak berapa aktif berblog,r...
    5 years ago
  • A year Older... - 30 years old. Syukur Alhamdullillah. Having a wonderful husband, a beautiful daughter, a cheeky son, the most understanding mom, a 'garang' dad who taugh...
    5 years ago

siapa aku...

My photo
namaku syukriah, nama suamiku ramzan dan nama anakku syahmina...kami famili yang bahagia, gembira dan segala-galanya...

masa sekarang ...

perjalanan hidup kami sefamili...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers