Laman Utama Galeri Syahmina Kengkawan Suka baca Media Gosip

fun fair...

Labels:
blog aku ni bukan takat bersawang, lebih teruk dr bersawang...bukan malas nk update, tapi agak segan la..
ayah lagi excited dr anak...kami mmg over pn...

lambai untuk husband i yg naik big wheel...


bestnya mak dari anak...


geget jari..lpqla....


posing sebelum kita "enjoy"


husband i jer naik sorang benda ni, i jg anak jer (padahal takut)


mulut muncung sedepa...

kita shopping sama2 ...2 in 1 la

husband i ni malu2 ckit (yolh 2..)
0 comments:

Comments

Post a Comment

kengkawan...

  • Cara Hilangkan Parut Dan Bekas Jerawat Tanpa Produk - *Cara Hilangkan Parut Dan Bekas Jerawat Tanpa Produk.* Siapa sahaja yang tidak menginginkan kulit wajah yang bersih tanpa parut dan bekas jerawat kan? ...
    5 months ago
  • Teringin... - As salam Sihat ke korang? Aku je tak brape sihat sampai semalam terpaksa skip buat dialysis. Tu la gateiii sangat makan prune abis di flushnye perut kome.....
    1 year ago
  • #MH370....TABAHLAH DUHAI SEKALIAN HATI YANG KEHILANGAN :'( - #MH370 8 mac 2014 Dunia gempar saat kau hilang dr radar Byk mulut mula membuat andaian Tidak kurang ada yang mempersenda Telah bergelen air mata mereka2...
    3 years ago
  • assalamualaikum.... - salam bersiaran kembali ....wah lamanya ieta biaq blog ni terbengkalai no.....bukan pa sejak berjinak2 dengan muka buku....terus hilang moood dh kt blog ni...
    5 years ago
  • KEMBALI BERBLOGGER - Alhamdulillah...masih lg berpeluang untuk kembali berblog...Selama ni...asyik melayan FB jer...sekarang ni...dah ramai kawan2 yg tak berapa aktif berblog,r...
    5 years ago
  • A year Older... - 30 years old. Syukur Alhamdullillah. Having a wonderful husband, a beautiful daughter, a cheeky son, the most understanding mom, a 'garang' dad who taugh...
    5 years ago

siapa aku...

My photo
namaku syukriah, nama suamiku ramzan dan nama anakku syahmina...kami famili yang bahagia, gembira dan segala-galanya...

masa sekarang ...

perjalanan hidup kami sefamili...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers